У Лондоні колишній громадський туалет виставили на продаж за 1,3 мільйона євро

 The Independent

Колишній підземний громадський туалет, розташований у лондонському районі Спиталфилдс, виставлений на продаж за 1 мільйон фунтів стерлінгів (1,3 мільйона євро). Про це в понеділок, 18 січня, пише The Independent.

Компанія Clarke and Lloyds Property Consultants, що займається реалізацією приміщень, описує його як потенційне місце для відкриття «чарівного і незвичного» бару або ресторану, «має чудове розташування».

При цьому площа колишнього туалету становить всього 600 квадратних футів (близько 56 квадратних метрів), тобто приміщення здатне вмістити близько 60 осіб.

The Independent зазначає, що колишній громадський туалет вже виконував функції нічного клубу з початку 2000-х років за 2012-й. Заклад, однак, було закрито за рішенням управи боро Тауер-Хамлетс (район Спиталфилдс входить до його складу).

Це пов'язано з тим, що співробітникам правоохоронних органів неодноразово надходили скарги на асоціальну поведінку відвідувачів клубу, які, крім усього іншого, вживали наркотики.

З тих пір приміщення пустувало.

The Guardian пише, що ціна на колишній туалет з 2000 року, коли його господар, за офіційними даними, змінився в останній раз, зросла втричі.

Район Спиталфилдс є центром лондонського Іст-Енду.

Його найбільш відомими пам'ятками є блошиний ринок Spitalfields Market, а також церква Крайст-Черч-Спиталфилдс.

Крім того, на сьогоднішній день в Спиталфилдсе зосереджена велика кількість нічних клубів і модних магазинів.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення