У Лондоні відкриється перший ресторан для оголених (фото)

 The Independent

У Лондоні відкриється перший ресторан, який можна відвідати голим. В листі очікування закладу The Bunyadi більше 46 тисяч бажаючих, повідомляє The Independent.

Ресторан розрахований на 42 гостей, яких будуть обслуговувати напівоголені офіціанти. Вечеря з п'яти страв обійдеться приблизно у 69 фунтів стерлінгів (близько 100 доларів). За правилами, відвідувачам доведеться залишити свої телефони та інші електронні пристрої в шафках біля входу, щоб ніхто не робив фотографії в закладі. Також передбачені окремі зони для тих, хто вважатиме за краще залишитися в одязі.

Ресторан відкриється для публіки 11 червня на три місяці, але деякі гості вже змогли там опинитися і залишити свої рецензії на сторінці закладу в Facebook.

«Я ще ніколи не відчував себе більш комфортно за вечерею», — написав один з перших відвідувачів.

За задумом керівників проекту, гостей ресторану можуть оточувати лише натуральні предмети, незаймані сучасними технологіями. Наприклад, заклад та його кухня працюють без електрики і газу. Меню з веганских і класичних страв готують на відкритому вогні. Їжу в The Bunyadi подають в глиняному посуді.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення