У Лос-Анджелесі відкриється Музей розбитих сердець

 ABC

У травні 2016 року в Лос-Анджелесі відкриється Музей розірваних стосунків, повідомляє UPI. Керівництво закладу звернулося до колишних коханців з проханням не позбуватися пам'ятних речей з минулих відносин, а пожертвувати їх для експозиції.

Кожен предмет пропонується супроводжувати історією, а також розповісти про його емоційну значимість. Для пожертвувань підходить все що завгодно, починаючи з рукописних листів і закінчуючи габаритними предметами, такими як транспортні засоби. Всі вони будуть виставлятися на умовах анонімності. Обмеження діють лише стосовно тих речей, які носять образливий або дискримінаційний характер сексуальної, расової, релігійної, національної чи етнічної грунті.

Аналогічний музей, також відомий як Музей розлучень, діє в Загребі (Хорватія) з 2010 року. Його заснували художники Олинка Виштица (Olinka Vištica) і Дражен Грубишич (Dražen Grubišić), що перебували у відносинах. Після розставання вони вирішили зберегти деякі пам'ятні речі. З часом колекція почала зростати завдяки предметам, переданим іншими парами.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення