У Луганській області жінка з дитиною підірвалися на вибухівці

Жінка та хлопчик дістали поранення внаслідок спрацювання вибухового пристрою поблизу непідконтрольного урядові Золотого-5 (Михайлівки) у Луганській області. Про це повідомляють "Надзвичайні новини", посилаючись на звіт спеціальної моніторингової місії ОБСЄ.

"6 жовтня жінка (40–49 років) по телефону повідомила спостерігачам, що 28 вересня вона разом із сином і дочкою шукала свою корову в полі поблизу Золотого-5 (Михайлівки), де наступила на вибуховий пристрій. Вона зазначила, що отримала серйозні поранення лівої ноги, яку довелося ампутувати нижче коліна, а також численні поранення правої ноги. Жінка додала, що її син отримав поранення очей, а дочка не постраждала", - вказано у звіті.

Зазначається, що того ж дня сестра постраждалої по телефону повідомила команді місії, що 28 вересня дізналася про інцидент від дочки постраждалої, а коли дісталася зазначеного поля, побачила поранених сестру та племінника.

"29 вересня у лікарні н. п. Первомайськ (непідконтрольний урядові, 58 км на захід від Луганська) медичний персонал повідомив спостерігачам, що 28 вересня до них доправили жінку (40–49 років) з пораненнями, що відповідали наслідкам спрацювання вибухового пристрою, та додав, що її прооперували. Того ж дня медики лікарні у Луганську сказали команді місії, що 28 вересня було госпіталізовано хлопчика (11 років) з пораненнями, що відповідали наслідкам спрацювання вибухового пристрою, і що йому прооперували очі", - повідомляється у звіті.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення