У Луїзіані затримали трьох підозрюваних у підготовці нападу на поліцейських

У місті Батон-Руж в Луїзіані затримали трьох чоловіків, підозрюваних у підготовці нападу на поліцейських. Про це в середу, 13 липня, повідомляє NBC News.

Поліція також розшукує четвертого підозрюваного, якому вдалося втекти.

План нападу на поліцейських був розкритий під час розслідування пограбування комісійного магазину, з якого вкрали вісім пістолетів та пневматичну рушницю, повідомили в місцевих правоохоронних органах.

Один із затриманих зізнався, що група планувала використати зброю для нападу на поліцейських.

Сьомого липня на акції протесту проти поліцейського насильства у відношенні афроамериканців були застрелені п'ятеро поліцейських, семеро співробітників правоохоронних органів отримали поранення. Вогонь вівся з снайперских гвинтівок.

Під час операції двоє підозрюваних у нападі на поліцію були вбиті, ще троє були затримані.

Протести виникли після вбивства двох чорношкірих американців поліцейськими на початку липня. За даними CNN, протести пройшли в Нью-Йорку, Чикаго, Сент-Полі і Батон-Руж.

У Луїзіані 5 липня поліцейські застрелили 37-річного чорношкірого Алтона Стерлінга. Стрілянина була знята на відео і швидко поширилася в інтернеті.

На наступний день в Міннесоті 32-річний Филандо Кастил був застрелений співробітником дорожньої поліції, коли намагався дістати свій гаманець і документи з кишені на прохання поліцейського.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення