У Луцьку через маску жорстоко побилися пасажирки маршрутки (відео)

На Волині в маршрутці Ковель – Луцьк між двома пасажирками спалахнув конфлікт через маску. У підсумку дійшло до бійки. Поки жінки билися, інші пасажири просто спостерігали за ними та знімали відео на мобільні телефони.

Як повідомляє місцеве видання Конкурент, одна з пасажирок ще в Ковелі попросила усіх присутніх одягнути маски, зробивши відповідне зауваження й водію. Спершу жінку проігнорували, проте коли вона почала відверто вимагати дотримуватися правил порядку, інші пасажири розпочали з нею словесний конфлікт.

Коли ж усі таки погодилися одягнути маски, жінка, з якою потім відбудеться бійка, не захотіла цього робити, сказавши, що немає засобу захисту при собі. Вона попрохала свою опонентку надати їй маску, або ж взагалі вийти з маршрутки і їхати на таксі. Мовляв, лише вона незадоволена. У відповідь перша жінка дістала телефон та почала знімати на відео "суперницю", яка ховала обличчя за сумкою.

Увага! Відео містить нецензурну лексику

Згодом перша жінка зателефонувала в поліцію та переповіла всю ситуацію. У цей момент другій жінці дали маску й конфлікт ніби затих. Проте він розгорівся з новою силою уже в Луцьку. Коли автобус зупинився біля школи №5, пасажирка, яка просила усіх одягнути маски, підійшла до опонентки, сказавши, що хоче дати пораду. Коли ж та відмовилася, вона назвала її "сопливою малолєткою", отримавши у відповідь іншу образу – "бл*д*га кончена".

Увага! Відео містить нецензурну лексику

Після цього між ними розпочалася бійка. Жінки тягали одна одну за волосся та обмінювалися ляпасами. В однієї з них постраждали окуляри.

Увага! Відео містить нецензурну лексику

Коли жінки вийшли, маршрутка поїхала далі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення