У Луцьку заарештований, взяв в заручники поліцейських

Чоловік погрожував правоохоронцям гранатою і пістолетом

Сьогодні в Луцьку Волинської області під час конвоювання з-під варти втік заарештований за розбій Гончарук Руслан Вікторович 1976 року народження.

В області введено план "Сирена". Проводяться заходи, спрямовані на встановлення місцезнаходження і затримання втікача, повідомляє прес-служба поліції Волинської області.

Пригода сталася близько 3:00 ночі під час конвоювання затриманого в Луцьку міську клінічну лікарню. У лікарні чоловік попросився в туалет.

"З туалету вийшов з предметами, схожими на гранату "Ф1" і пістолет. Під приводом застосування їх щодо працівників поліції, зловмисник наказав поліцейським сісти разом з ним в автомобіль таксі, який стояв на вулиці. Коли приїхали на вулицю 8-го Березня, утікач вийшов з авто і вистрелив угору, потім кинув на землю предмет, схожий на гранату і зник з місця події. Кинутий предмет не вибухнув", – повідомляють правоохоронці.

Відомості поліція внесла в Єдиний реєстр досудових розслідувань за ознаками кримінального злочину, передбаченого ч. 2 ст. 393 (Втеча з місця позбавлення волі або з-під варти) Кримінального кодексу України.

В області введено план "Сирена". Проводяться заходи, спрямовані на встановлення місцезнаходження і затримання втікача.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення