У Львівській області під час утеплення будинку загинув чоловік

 СЕГОДНЯ

У Львівській області загинув чоловік, який проводив ремонтні роботи з утеплення будинку на четвертому поверсі і впав на землю. Надзвичайна подія сталася в місті Броди вул. Героїв Авіаторів.

"В реанімаційне відділення Бродівської ЦРЛ з попереднім діагнозом: "відкрита черепно-мозкова травма", у важкому стані поступив житель райцентру, 1973 року народження", – повідомляє департамент цивільного захисту ЛОДА.

В результаті отриманих травм 45-річний потерпілий помер в лікарні. За даним фактом відкрито кримінальне провадження (умисне вбивство) з поміткою "нещасний випадок". Правоохоронці встановлюють обставини події.

Нагадаємо, нещодавно у Львові під час проведення робіт з утеплення фасаду будинку впав з риштувань на висоті сьомого поверху робочий.

Також у Львові, в офісі однієї з великих фірм загинув 64-річний співробітник. Як виявилося, співробітник компанії впав у шахту вантажного ліфта з висоти четвертого поверху. Ліфт в цей час знаходився в неробочому стані. Також встановлено, що чоловік силою відкрив двері в шахту ліфта, заглянув всередину і, не втримавшись, зірвався вниз.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення