У Львівській області судитимуть ухильника

 СЕГОДНЯ

На Львівщині судитимуть чоловіка за ухилення від призову. Вже закінчено досудове розслідування у відношенні жителя Золочівського району, який підозрювався в скоєнні кримінального злочину, передбаченого ч.2 ст.337 (ухилення військовозобов'язаного від навчальних або спеціальних зборів).

"Встановлено, що в червні цього року вказана особа, отримавши повістку для направлення на навчальні збори, маючи можливість прибути для відправки, все ж не з'явилася без поважних причин в районний військовий комісаріат", – повідомляють в прокуратурі.

Таким чином, військовозобов'язаний ухилився від проходження навчальних зборів, в зв'язку з чим порушнику було повідомлено про підозру.

Обвинувальний акт у кримінальному провадженні направлено до суду для розгляду. У разі доведення провини правопорушнику загрожує до шести місяців арешту.

Раніше ми писали, що, за словами Полторака, нової хвилі мобілізації в Україні не буде, оскільки українське військо вдалося укомплектувати контрактниками, а також провести роботу з формування резерву на випадок масштабних бойових дій.

Раніше командир однієї з військових частин розповідав, кого першими заберуть на фронт у випадку повномасштабної війни. Військовий відзначав, що на велику війну в разі потреби будуть відправляти навіть "строковиків".

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення