У Львівській області в лісовому ставку втопився грибник

 СЕГОДНЯ

У Дрогобицькому районі, біля села Доброгостів в лісовому ставку місцеві жителі виявили та підняли на поверхню тіло 69-річного місцевого жителя.

"Мертвого чоловіка знайшли 22 жовтня, близько п'ятої години дня, без ознак насильницької смерті. Відомо, що він, 21 жовтня, приблизно, о 13:00, пішов по гриби і не повернувся. В той же день, через дев'ять годин після його відходу з дому, були розпочаті пошуки пенсіонера", – повідомляє департамент цивільного захисту Львівської ОДА.

Причини і обставини події встановлюють в поліції.

Нагадаємо, нещодавно, у Львівській області знайшли тіло грибника. Пошуки пенсіонера велися більше доби. Мертвого чоловіка виявили в урочищі, поблизу села Завадівка Турковоського району.

Також ми писали, що раніше, у Львівській області в лісі знайшли тіло молодого хлопця, який, за день до зникнення, пішов збирати гриби. За словами батька, першого жовтня, 19-річний син пішов в ліс за грибами та не повернувся додому. Тоді чоловік разом з родичами відправився на його пошуки в ліс, де і знайшли бездиханне тіло юнака. Попередньо встановлено, що причиною смерті хлопця може бути переохолодження.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення