У Львівській області затримали медика на хабарі (фото)

Завідувач відділенням хірургії міської лікарні вимагав від громадянина 2,5 тисячі гривень хабара. Працівники Управління захисту економіки та слідства Національної поліції Львівщини затримали лікаря у службовому кабінеті.

До працівників УЗЕ звернувся громадянин та повідомив про вимагання у нього хабара. За підготовку пакету документів та направлення чоловіка на обстеження, а також встановлення йому групи інвалідності завідувач хірургічним відділенням вимагає "винагороду"

Слідчим управління ГУНП у Львівській області відкрито кримінальне провадження за 369-2 (Зловживання впливом) Кримінального кодексу України.

28 січня у результаті оперативно-слідчих заходів у службовому кабінеті працівники УЗЕ та слідства затримали медика. У лікаря правоохоронці вилучили 2,5 тисячі гривень неправомірної вигоди, отриманої від пацієнта

Вирішується питання про затримання завідувача відділенням хірургії міської лікарні у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

На даний час проводяться заходи по встановленню інших фактів вимагання та одержання фігурантом хабарів

.Медику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3-х до 8-ми років з конфіскацією майна та із спеціальною конфіскацією

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення