У Львові бійці спецпідрозділу затримали наркодилерів

У Львові поліцейські затримали зловмисників, котрі збували наркотичні засоби та психотропні речовини у Львові. Відкрито кримінальне провадження, наркоторговцям загрожує покарання – від шести до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна. Про це повідомили у прес-службі Нацполіції у Львівській області

"Діяльність організованої групи, учасники якої займались збутом на території міста Львова таблеток "SUBUTEХ", які містять у собі наркотичний засіб "бупренорфін", а також психотропної речовини амфетамін, викрили працівники Управління протидії наркозлочинності поліції Львівщини спільно з працівниками Сихівського відділу поліції та за процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури №2", - йдеться у повідомленні.

До затримання двох зловмисників - організатора групи, 45-річного львів’янина та одного з виконавців, були залучені бійці спецпідрозділу КОРД.

Встановлено, що до складу злочинної групи входило п’ятеро осіб – організатор та четверо виконавців віком 28, 29, 30 та 35 років. Усі вони - мешканці Львова, раніше притягувались до кримінальної відповідальності за злочини, пов’язані з наркотиками, а також за крадіжки, хуліганства, шахрайства.

"Злочинну діяльність цієї групи ми документувати протягом кількох місяців. Наркотичні та психотропні засоби вони збували на території Львова. Після затримання організатора та одного з виконавців були проведені санкціоновані обшуки, під час яких вилучено та скеровано на експертизу таблетки "SUBUTEХ", амфетамін, а також кошти, виручені від збуту препаратів. Усім учасникам злочинної групи вже повідомлено про підозру у скоєнні злочину, двоє зараз перебувають під вартою", - розповів заступник начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області полковник поліції Тарас Сабанюк.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за ч.2 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) КК України, триває.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення