У Львові чоловік побив свою співмешканку до смерті і заснув

У Львові поліцейські затримали зловмисника, який побив свою співмешканку. Від отриманих травм жінка померла. Про це повідомили у поліції Львівської області.

"18 лютого близько 3 години ночі до поліції надійшло повідомлення від медиків швидкої медичної допомоги, що в одній із квартир на проспекті Свободи у Львові виявлено тіло жінки з ознаками насильницької смерті", - йдеться у повідомленні.

Сьогодні, Як встановили правоохоронці, напередодні ввечері, близько 21.00, під час спільного розпивання спиртних напоїв 37-річний чоловік побив свою співмешканку, після чого заснув. Коли прокинувся, виявив, що жінка не дихає, та викликав швидку медичну допомогу. Лікарі засвідчили смерть потерпілої - 42-річної львів'янки.

За фактом слідчі Львівського районного управління поліції, за процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури №1, відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Зловмисника затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу.

Досудове розслідування триває.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення