У Львові чоловік спалив власний будинок із дітьми всередині, аби помститись дружині (фото)

У Львові п’яний чоловік підпалив власний будинок після сварки з дружиною. При цьому всередині будівлі знаходились діти. Внаслідок пожежі ніхто не постраждав. Про випадок повідомили у Відділі комунікації поліції Львівської області.

Усе сталось серед білого дня на вулиці Темницьких. Жінка повідомила поліцію про те, що її чоловік підпалив будинок, в якому вони проживають разом із двома малолітніми дітьми. Працівники ДСНС пожежу локалізували, внаслідок підпалу ніхто не постраждав.

"41-річний львів’янин, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, під час конфлікту з дружиною облив бензином і підпалив їхнє помешкання, після чого втік з місця події на автомобілі. Отримавши орієнтування на транспортний засіб, співробітники Управління патрульної поліції невдовзі затримали втікача на вулиці Широкій та передали слідчим. Він затриманий у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України", - повідомили у поліції.

Слідчі за процесуального керівництва Франківської окружної прокуратури повідомили затриманому про підозру в скоєнні кримінального злочину, передбаченого ч.2 ст.194 (Умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до десяти років.

Досудове розслідування триває.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення