У Львові каналізаційний люк убив 10-річну дитину: двом чиновникам оголосили про підозру

У Львові в п'ятницю, 17 грудня, повідомили про підозру двом посадовцям районної адміністрації, яких заподозрили у порушенні норм убезпечення дорожнього руху. Як встановили правоохоронці, це стало причиною смертельної аварії – загинула дитина 10 років. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління Національної поліції України у Львівській області.

Ця трагедія сталась 21 березня 2021 року. Авто Mitsubishi наїхало на каналізаційний люк. Унаслідок наїзду кришка люку вилетіла та влучила в авто Acura MDX, яке рухалося зустрічною смугою. Люк проштрикнув позашляховик Acura - пройшов повз капот і вибив лобове скло. Відреагувати на небезпеку 35-річний водій не встиг. Від шаленого удару його маленький син загинув миттєво. Дивом не постраждали сам батько і його дружина, яка сиділа позаду.

"Начальник та спеціаліст відділу комунального господарства однієї з районних адміністрацій Львівської міської ради, будучи відповідальними за утримання автомобільних доріг, не вжили необхідних заходів для своєчасного виявлення та ліквідації пошкоджень люка, а також не встановили за 50-100 метрів до небезпечної ділянки тимчасових попереджувальних дорожніх знаків", - повідомили у поліції.

Їм повідомили про підозру за ст. 288 (Порушення нормативно-правових актів щодо убезпечення дорожнього руху, що спричинило смерть). Чоловікам загрожує позбавлення волі на строк до п'яти років.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення