У Львові можуть зупинити потяги та скасувати авіаперельоти через Covid-19

У Львові зберігається складна ситуація з поширенням коронавірусу, за добу було госпіталізовано 46 пацієнтів з важким перебігом Covid-19. У разі, якщо епідеміологічна картина в місті погіршиться, влада може піти на закриття авіа- та залізничного сполучення.

Про це в понеділок, 5 квітня, в ефірі радіо "Люкс FM" повідомив мер Львова Андрій Садовий, передає прес-служба Львівської міськради.

"Що стосується карантину, то поки все без змін, але якщо буде погіршення, то можуть закрити все: і авіа, і залізничне сполучення зі Львовом", - сказав мер.

Садовий нагадав, що посилений карантин у Львові діє до 12 квітня.

"Але якщо дивитися об'єктивно, статистика не найкраща. На сьогодні у нас 1112 людей госпіталізовано в міських медичних установах. Добре, що ми збільшуємо кількість ліжок у лікарнях, і з 1300, які у нас були, в межах 10 квітня ми вийдемо на показник 2000 місць. Але люди продовжують надходити щодня. За вчора, незважаючи на те, що це була неділя, надійшло 46 нових тяжкохворих пацієнтів. І це тільки у Львові по області взагалі більше сотні", - поділився мер.

За його словами, на цей час немає іншого способу впоратися з погіршенням ситуації з коронавірусом, крім як залишатися на карантині.

"Важливо, щоб люди розуміли складність ситуації. Зараз багато хто нехтує карантинними обмеженнями", - розповів Садовий.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення