У Львові на двох ветеранів АТО напали поліцейські (фото)

У центрі Львова на ветеранів АТО Андрія Мочурада і Віктора Баранника напали троє співробітників поліції. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

"Ми просто йшли і розмовляли, коли троє молодих людей, яких ми не знали, перекрили дорогу, почали штовхатися і провокувати бійку. Вони були спортивної статури, по 18-20 років. Коли ми спробували від них відійти, я відчув потужний удар по голові , від чого відлетів на метр. Було запаморочення, тоді на мене посипалися удари. Один з них почав мене душити, а другий тримав руки, робили чіткі, потужні, цілеспрямовані удари по голові" , – розповів Мочурад.

У потерпілого – перелом носа, численні забої та струс мозку. Його друг Віктор також отримав ушкодження, зокрема, синці, забої м’яких тканин та укус пальця.

Затримали нападників патрульні, які проходили неподалік. За словами постраждалих, зловмисники не є місцевими правоохоронцями, а приїхали до Львова на поліцейське навчання.

Також Мочурад розповів, що затриманих не перевіряли на алкогольне і наркотичне сп'яніння, а згодом і зовсім відпустили.

Справу розслідує Територіальне управління ДБР. За інформацією видання, нападники – троє поліцейських з Чернівців, Ковеля Волинської області і Бережан Тернопільської області.

Громадський активіст, волонтер Андрій Мочурад в 2014-2015 роках служив добровольцем в батальйоні "Айдар", а Віктор Баранник в 2015-2016 був добровольцем "Правого сектору", а потім перейшов на службу в 8-й окремий полк спеціального призначення.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення