У Львові на СТО вщент згорів мікроавтобус

 УНН

У Львові на станції технічного обслуговування згорів мікроавтобус "Мерседес Спринтер", правоохоронці відкрили кримінальне провадження. Про це повідомили в прес-службі поліції Львівської області.

До Шевченківського відділ поліції Львова 14 вересня о 01:30 надійшло повідомлення про те, що в гаражі на станції технічного обслуговування, розташованої в Шевченківському районі міста, горить мікроавтобус "Мерседес Спринтер".

На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Встановлено, що мікроавтобус, який належить 63-річному львів'янину, повністю знищений вогнем. Сума завданих збитків становить 420 тисяч гривень. Постраждалих в результаті пожежі немає.

Власник іномарки повідомив правоохоронцям, що 13 вересня о 19:30 він залишив свій автомобіль для обслуговування на станції техобслуговування.

Причини пожежі та обставини події встановлюються. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 194 (Умисне знищення або пошкодження чужого майна вчинене шляхом підпалу, вибуху чи іншим загальнонебезпечним способом) КК України.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення