У Львові напали на офіс ЗМІ: опубліковано фото

У п'ятницю, 21 грудня, пікетники закидали димовими шашками редакцію інтернет-видання Zaxid.net у Львові.

В акції взяли участь близько сотні пікетувальників, які намагалися увірватися в офіс ЗМІ. Члени кількох відомих і пов'язаних між собою суспільних угруповань атакували двері будівлі.

"Причиною пікету і спроби захоплення редакції стали публікації про зловживання по виділенню землі учасникам АТО. Близько сотні учасників з" Розвитку суспільства ", Нацкорпуса і ГО" УВУ АТО "присвятили акцію протесту п'ятої річниці євромайдан", - йдеться в повідомленні.

Однак в ході мітингу мали намір пікетувати прокуратуру Львівської області, головний офіс поліції і Львівську ОДА. Пізніше учасники акції протесту несподівано перемістилися під будівлю, де розташована редакція Zaxid.net, а також 24 каналу, "Радіо Люкс" та інших ЗМІ. Учасників акції супроводжувала поліція, але вона не втручалася і не перешкоджала їхнім діям.

Пікетувальники скандували "Ганьба!" і вимагали вибачень за публікації редакції про діяльність організації "Розвиток суспільства".

"Вони або виходять, або ми їх виводимо разом з усім. Ми хотіли поспілкуватися за цю писанину. Перше - пояснення, друге - офіційне вибачення перед усіма активістами" Розвиток суспільства ", - розповів голова ГО" Розвиток суспільства "Назар Бай.

В цілому вся акція тривала близько 15 хвилин, після чого її учасники розійшлися. Серед учасників пікету були і фігуранти недавніх публікацій ZAXID.NET, що стосуються спроб захоплення громадських земель під виглядом безкоштовної роздачі учасникам АТО.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення