У Львові нетвереза білоруска їздила проти руху

 УНН

У Львові екіпаж патрульної поліції 1-го батальйону, зупинив на проспекті Свободи автомобіль Nissan, водій якого їхала проти руху. Про це Гал-інфо розповіли у пресслужбі Патрульної поліції Львівської області.

За даними ЗМІ, подія мала місце 6 жовтня.

"Жінка повідомила, що її так повів навігатор, сама вона не місцева, а приїхала з Білорусі. Під час спілкування, патрульні побачили у водія ознаки алкогольного сп’яніння. Перевірка на приладі Drager показала результат 0.44 проміле, що у 2 рази перевищує допустиму норму. Жінка підтвердила, що пила вино. На неї склали протокол за ст. 130 КУпАП(Керування транспортним засобом у стані сп’яніння) і одразу передали до суду, оскільки жінка громадянка іншої держави і перебуває тимчасово в Україні", - зазначено у повідомленні.

Згодом, екіпаж патрульних, який складав протокол, побачив, що водій прийшла до управління патрульної поліції з рішенням суду, в якому було вказано, що суддя Галицького суду міста Львова вважає дане порушення малозначним та обмежується усним зауваженням, а управління патрульної поліції повинне повернути їй посвідчення водія.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення