У Львові під час затримання покусали поліцейського (фото)

9 січня патрульні прибули на виклик в будинок по вулиці Китайській у Львові. До поліції звернулася мати чоловіка, 27 років, у якого вона виявила речовину, схожу на наркотики. Про це повідомили на сторінці патрульної поліції Львівської області в Facebook.

Коли поліцейські увійшли в будинок, в кімнаті чоловіка вони побачили безлад, а на столі лежав згорток з речовиною, імовірно наркотичною.

Коли патрульні повідомили чоловікові, що скоро на місце прибудуть слідчі, які займуться з'ясуванням всіх деталей і вилучать наркотичну речовину, затриманий почав проявляти агресію.

Хлопець тут же став погрожувати патрульним фізичною розправою, і почав нападати на співробітників поліції. Під час затримання він чинив опір, і навіть встиг вкусити одного з поліцейських за ногу. Медики діагностували у нього забій і рану стегна.

Затриманого доставили в Личаківській відділ поліції. Поки йому належить відповідати перед законом за ч.2 ст.345 "Умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень під час виконання службових обов'язків" УК. Стаття передбачає термін до 5 років позбавлення волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення