У Львові п'яний водій напав на поліцейських і покусав їх (фото)

У Львові п'яний водій BMW накинувся на двох правоохоронців і вдарив в обличчя одного з них, а другого покусав. Інцидент трапився приблизно о 18:00 у п'ятницю, 19 червня, на вулиці Караджича. Про це повідомляє пресслужба Патрульної поліції Львівської області у Facebook.

Зазначається, що патрульні зупинили BMW, водій якого мав ознаки сильного алкогольного сп'яніння. У салоні авто, під кермом, лежала одна порожня пляшка з-під алкоголю і ще одна невідкрита.

Поліцейські запропонували чоловікові пройти перевірку на вміст в організмі алкоголю, але той відмовився і почав вести себе агресивно.

"33-річний львів'янин під час затримання вчинив опір і покусав поліцейського за руку, а другого вдарив головою в обличчя. Чоловіка супроводили до відділу поліції", – йдеться в повідомленні.

У відомстві додали, що поліцейським довелося звернутися за медичною допомогою. А на порушника склали адмінпротокол за керування автомобілем в стані алкогольного сп'яніння.

Також чоловікові загрожує відповідальність за ч. 2 ст. 345 (умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу побоїв, легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків) ККУ. Підкреслимо, що санкція статті передбачає обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий термін.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення