У Львові поліція затримала чоловіка з зброєю, який погрожував вбити 10 людей

 УНН

У Львові в центрі міста затримали чоловіка, який погрожував десятьом людям. Про це повідомили у пресслужбі патрульної поліції області

Вчора, о 23 годині, до патрульних надійшов виклик про те, що на вулиці Вороного у Львові п’яний зі зброєю в руках погрожує вбивством чоловікові його дружині і дитині. На виклик вирушили екіпаж роти тактико-оперативного реагування (ТОР) та патруль Галицького району. Порушник навіть не встиг чинити опору. Затриманим виявився 40-річний львів’янин. Пістолет був у бойовій готовності. З місця події вилучили пістолет Макарова із спиляними маркуваннями та приєднаним глушником, розкладний ніж, одну рукавицю.

“Як згодом з’ясувалося, цей чоловік погрожував ще близько 10 особам і всі написали заяви. На місці працювали слідчі Галицького відділу поліції, а згодом разом з ними ТОРівці супроводили затриманого в ізолятор тимчасового тримання у місті Пустомити. Чоловікові загрожує позбавленням волі на строк від трьох до семи років”, — повідомили у патрульній поліції Львівщини.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення