У Львові продавець магазину побила 8-річну дівчинку

 СЕГОДНЯ

Продавщиця у Львові накинулася з кулаками на 8-річну дівчинку за те, що та насмітила біля магазину. У дитини забій потилиці. Батьки вимагають покарати жінку. Та ж переконує: школярку не била, тільки зробила їй зауваження і смикнула за косу.

Ксенія чекала на маршрутку – їхала до музичної школи. Розповідає: присіла на сходинки біля магазину. Там лежала коробка від цигарок. Відсунула її. І тут з приміщення вибігла розлючена продавщиця.

"Смикнула мене за руку і потягнула сюди. У мене з рук вислизнула папка. І я її вдарила в лоб, а вона мене смикнула за косу і почала бити по голові", – розповідає потерпіла Ксенія Воробей.

У розпачі дівчинка подзвонила мамі, яка працює неподалік. Христина прибігла за кілька хвилин і викликала поліцію.

"Коли я сюди прибігла – дочка трималася за голову, дуже сильно плакала. Казала, що у неї паморочиться в голові, що нудить, що їй погано. Патрульні порекомендували все-таки викликати швидку", – бідкається мати потерпілої дівчинки Христина Воробей.

У лікарні Ксенії діагностували забій потилиці. Тепер продавець дає пояснення поліції. Дівчинку, переконує, не била, навпаки, сама отримала від неї стусана.

"Я їй зробила зауваження, на що від неї отримала в лоб. Просто реакція така пішла, що я її потягнула за косичку і сказала, телефонуй мамі. Все", – зізнається продавець магазину Ореста Мазурова.

Хоча сталося все поруч із зупинкою громадського транспорту, Ксенія каже: заступилася за неї тільки одна перехожа. Свідки знайшлися, вже коли ситуація набула розголосу в соцмережах. Правда, версії різняться.

"Коли продавщиця до дитини нахилилася і щось їй говорила, дитина зарядила продавщиці в лоб, напевно чисто рефлекторно, жінка смикнула дівчинку за косичку", – розповідає свідок Наталя Шамалюк.

"Продавщиця взяла її за руку і потягнула до тієї пачки. Ось дівчинка і відбилася від неї. А та у відповідь по голові її стукнула", – каже свідок Юлія Коваленко.

Крістіна обіцяє подати в суд на жінку, яка образила її дочку. Якщо провину продавщиці доведуть, їй загрожує до року виправних робіт.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення