У Львові розлючені пасажири знову заблокували рух електрички

Сьогодні, 21 травня, близько 18:15 у Львові на станції Скнилів, де раніше пасажири вже перекривали шлях електричці, люди перекрили рух приміського поїзда.

"Перекриття руху сталося в зв'язку з тим, що людям не вистачило місця в чотирьох поданих вагонах. Даний поїзд курсує в Самбір", – йдеться в повідомленні.

Відзначається, що Львівська залізниця випустила на маршрут тільки 4 вагони і це при тому, що двох електричок на цьому тижні немає в ходу через відкриття Бескидського тунелю.

"На вимогу мітингувальників залізничники зчепили електропоїзд з 6 вагонами разом з поїздом на 4 вагони. Рух відновлено, потяг рушив", – додали у "Варті1".

Нагадаємо, на Салтівській лінії харківського метро сталася надзвичайна подія. З технічних причин склад не зміг самостійно відправитися, повідомляють у прес-службі Харківського метрополітену. За словами очевидців, рух було зупинено в обидві сторони. Затримка викликала справжню тисняву в підземці. Багато жителів не змогли вчасно потрапити на роботу.

Також ми повідомляли, що 5 січня в російському Курську місцеві жителі вишикувалися в чергу за безкоштовними подарунками, які роздавали представники однієї з політичних партій. Однак черга швидко перетворилася в неабияку тисняву.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення