У Львові собака покусав 10 людей

У Львові собака вже другий рік нападає на людей. Тільки в кінці січня пес покусав близько десяти містян. Зараз тварину розшукують, повідомляє ЛКП "Лев" в Facebook.

Нападає собака в районі вулиці Пекарської, Мечникова, Винниківського ринку і Личаківського кладовища. На "полювання" він виходить двічі на рік, на тиждень-два. У підприємстві підозрюють, що після прогулянки пес повертається додому.

"У зв'язку з тим, що тварина з'являється на вулиці з ранку до 8:00 або пізно ввечері після 21 години, а протягом дня його немає, системне, щоденне патрулювання цих територій разом з постраждалими не приносять результату", – повідомили в КП

Зазначимо, що жоден з потерпілих не зміг зробити фото пса, оскільки він швидко підбігає, кусає і одразу ж тікає. Але відомі прикмети собаки: вона середнього розміру і рудого кольору. Постраждалі кажуть, що пес доглянутий і не схожий на вуличного.

Працівники підприємства просять небайдужих допомогти з пошуком собаки або його господарів. Всіх, хто бачив в районі зазначених вулиць схожого собаку, закликають зателефонувати: 068-53-54-545.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення