У Львові водій без прав тікав від поліції і збив світлофор (фото)

У Сихівському районі Львова чоловік без прав, намагаючись втекти на автомобілі від переслідування правоохоронцями, врізався у світлофор. Крім того, в салоні з ним перебували пасажири, серед яких 3-річна дитина. Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Львівської області на сторінці у Facebook.

Інцидент трапився на вулиці Кавалерідзе приблизно о третій ночі 12 червня.

Зазначається, що, патрулюючи місто, поліціянти помітили автомобіль Scion xB, водій якого порушив правила дорожнього руху. Вони дали йому вказівку зупинитися, але він проігнорував це і почав утікати.

Так, на проспекті Червоної Калини водій Scion xB не впорався з керуванням і в’їхав у світлофор. З’ясувалося, що за кермом авто перебував 21-річний чоловік, який до того ж ніколи не отримував права.

"Пасажирами була його дружина-однолітка та дитина 2019 року народження, а також ще дві жінки віком 21 та 23 років. Внаслідок аварії дитину та одну з жінок забрали до медичного закладу", – йдеться у повідомленні.

За словами правоохоронців, водій мав ознаки сп’яніння, його слідчі скерували на експертизу.

Крім цього, на порушника склали протокол за ст. 122-2 (Невиконання вимог про зупинку) КУпАП та винесли об’єднану постанову за ч.2 ст.126 (Керування транспортним засобом особою, яка ніколи не отримувала водійського посвідчення) КУпАП та ч.6 ст.121(Неосвітлений номерний знак) КУпАП.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення