У Львові водій BMW на смерть збив пішохода, який перебігав дорогу

У Львові сталося смертельне ДТП за участю пішохода, який переходив дорогу в невстановленому місці. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Львівської області.

"19 березня близько 19.20 на вулиці Городоцькій у Львові 26-річний водій автомобіля BMW, мешканець одного з сіл Львівського району, скоїв наїзд на пішохода, львів’янина віком 58 років, який переходив дорогу в невстановленому місці. Від отриманих травм потерпілий помер на місці події", - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці вкотре закликають громадян: переходьте дорогу лише пішохідними переходами, а у темну пору доби використовуйте світлоповертальні елементи на одязі.

За фактами слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту слідчого управління поліції Львівщини, за процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури, відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення