У Львові "за дивним збігом обставин" згоріла церква Московського патріархату (фото, відео)

У Львові пізно ввечері сталась пожежа у будівлі православної церкви Московського патріархату. Про це повідомили у Головному управлінні ДСНС України у Львівській області.

"19 червня о 22:42 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу в м. Львові на вул. Антоненка-Давидовича в дерев'яній церкві. До місця події було направлено рятувальників м.Львова. О 23:19 пожежу локалізовано та о 23:30 ліквідовано", - йдеться у повідомленні.

У ДСНС уточнили, що внаслідок займання ніхто не постраждав.

Чи був це підпал - наразі невідомо. Проте на одному з фото видно, що на стіні церкви хтось наніс білою фарбою знак Z, яким російські окупанти маркують свою військову техніку. Також на церкві написано прізвище президента країни-агресорки Путіна.

Як відомо, учора глава Російської православної церкви патріарх Кіріл (Гундяєв) вкотре публічно підтримав війну РФ проти України. Геноцид українців, масові зґвалтування дітей та жінок, мародерство - крадіжки унітазів, пральних машин, спідньої білизни тощо - він охарактеризував як високе "внутрішнє моральне почуття" російських загарбників-"визволителів".

"Російські військовослужбовці під час "спеціальної військової операції" в Україні та на Донбасі показують дивовижні приклади мужності та самопожертви, і все це йде від їхнього "внутрішнього морального почуття, вихованого православною вірою", - виправдав російських убивць патріарх Кіріл.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення