У Львові зарубали чоловіка

За інформацією правоохоронців, тілесні ушкодження загиблому наніс його знайомий. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області

Сьогодні, 27 березня, близько 8.00 до правоохоронців надійшло повідомлення від чоловіка, котрий у своїй квартирі на вулиці Остроградських у Львові виявив свого 40-річного племінника з тілесними ушкодженнями.

Медики, котрі прибули на місце події, виявили на тілі потерпілого численні рубані рани. Незважаючи на зусилля лікарів, врятувати чоловіку життя не вдалось – від отриманих травм він помер.

На місці події працювала слідчо-оперативна група, за фактом було відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Як встановили правоохоронці, до скоєння злочину причетний 40-річний львів’янин, знайомий загиблого. Чоловіки разом розпивали спиртне, між ним виник конфлікт, під час якого зловмисник тесаком наніс потерпілому чисельні рубані рани.

Зловмисник затриманий в порядку ст.208 КПК України, невдовзі суд обере для нього міру запобіжного заходу, проводиться досудове розслідування.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення