У Львові жорстоко розстріляли таксиста: всі подробиці (фото)

У Львові сьогодні вранці стріляли у 64-річного чоловіка, який працював таксистом. Повідомлення про те, що на вулиці Василя Стуса у Львові поранено чоловіка, надійшло до поліції сьогодні о 10.40. Від отриманих поранень він помер. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Львівської області.

"До одного з закладів громадського харчування забіг чоловік з сильною кровотечею, який повідомив, що у нього стріляли. Він був доставлений у лікарню, проте, незважаючи на зусилля медиків, помер внаслідок отриманого поранення. Усіх, хто володіє інформацією, яка допоможе встановити місцеперебування нападника та обставини вчинення злочину, правоохоронці просять зголоситися на оперативну лінію 102 або у найближчий відділ поліції", - йдеться у повідомленні.

У "Варті 1" повідомили, що поранений заходив до ресторану "Форес", а до вбивства причетні двоє чоловіків:

"Особа 1: середньої тілобудови, зріст 175 см, в чорній кепці, куртка коротка червоного кольору, чорні штани (можливо спортивні), в руках мав сумки полосаті (китайські). Особа 2: зріст 180–185 см, міцної тілобудови, блайзер темного кольору".

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення