У Львові зникла 14-річна дівчинка: її батьки 10 днів не звертались до поліції

У Львові поліцейські розшукали неповнолітню мешканку, яка втекла з дому. На батьків, які протягом 10 днів не повідомляли правоохоронцям про зникнення своєї доньки, складено адміністративний протокол. Про це повідомили у пресслужбі поліції.

"20 грудня близько 12.30 у Городоцьке відділення поліції звернувся місцевий мешканець та повідомив про те, що 10 грудня близько 8.00 його 14-річна донька вийшла з дому до школи та не повернулась. Спочатку батьки намагалися знайти дівчинку власними силами, але коли зрозуміли, що не вдається, звернулися по допомогу до поліції", - йдеться у повідомленні.

До розшуків дівчинки негайно були залучені співробітники всіх служб Городоцького відділення поліції та інших територіальних підрозділів поліції.

Протягом кількох годин інспектори ювенальної превенції Городоцького відділення поліції розшукали школярку у Львові та повернули її родичам. Вона здорова та неушкоджена, протиправних дій щодо неї вчинено не було. Встановлено, що дівчинка перебувала у своїх знайомих.

Правоохоронці склали на батьків дівчини адміністративний протокол за ст.184 (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Також поліцейські провели з сім’єю профілактичну бесіду.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення