У Львові звільнений за "законом Савченко" відрізав знайомому палець

 СЕГОДНЯ

У Львові колишній зек, звільнений за "законом Савченко", напав на місцевого жителя, побив, відрізав йому безіменний палець і вкрав золоту обручку. "Криваве" пограбування сталося в Сихівському районі.

"Потерпілий повідомив, що з грабіжником він познайомився на вокзалі. Той запросив його до себе додому, а по дорозі напав і спотворив. Крім кільця, зловмисник вкрав мобільний телефон та гроші в сумі 4500 гривень, 120 євро та 300 польських злотих", – повідомляє львівська поліція.

Як виявилося, до розбійного нападу причетний 42-річний львів'янин, дев'ять разів судимий за грабежі, хуліганство, крадіжки та інші тяжкі злочини. У жовтні минулого року він був достроково звільнений від відбування покарання за "законом Савченко".

Працівники поліції затримали рецидивіста і знайшли у нього речовий доказ – мобільний телефон "Леново" потерпілого. Відкрито кримінальне провадження, злочинцеві "зі стажем" загрожує до 15 років в'язниці з конфіскацією майна.

Нагадаємо, нещодавно в Тернопільській області вбивця, який звільнився за "законом Савченко", розчленував свою колишню дружину. Дев'ять років тому він убив її п’ятирічного сина, за що отримав 14 років в'язниці.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення