У Маріуполі "афганець", який підірвав гранату, здався поліцейським

 Канал 112

Маріупольський стрілок здався поліції. Про це в коментарі журналістам сказав радник глави МВС Зорян Шкіряк.

"Він колишній моряк, він одягнув форму. У білій сорочці та чорних матроських брюках вийшов через драбину, яка була підставлена до вікна, і здався", - повідомив Шкіряк.

За його словами, зараз будуть проведені слідчі дії.

"У головному управлінні поліції Донецької області будуть проведені слідчі дії. Буде дано роз'яснення ситуації. Хочу відзначити професійну роботу заступників керівника Донецького управління поліції Матвійчука та Колесника, які професійно провели переговори і з розумінням поставилися до ситуації і змусили зловмисника не застосовувати зброю, а здатися", - додав він.

Нагадаємо, що сьогодні в Маріуполі колишній "афганець" підірвав гранату в 5-поверхівці і поранив поліцейського. Як вдалося дізнатися у прес-службі обласної поліції, під час планового огляду у людини, на яку зареєстрований карабін, були виявлені патрони. У цей момент поліцейський вирішив викликати групу для того, щоб вилучити ці патрони, а чоловік підірвав гранату. В результаті вибуху поліцейський був поранений. Чоловік забарикадувався в житловому будинку, з ним вели переговори.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення