У Маріуполі чоловік стріляв з гранатомета

Чоловік із психічним захворюванням вистрелив з ручного гранатомета у повітря, уламки якої пошкодили вікно дитячої амбулаторії. Про це повідомляє прес-служба ГУ НП у Донецькій області.

До Кальміуського відділення поліції із корпусом від гранати РПГ-22 в руках прийшов 47-річний місцевий мешканець. Чоловік повідомив, що пакет із зарядженим вибуховим пристроєм залишив невідомий на подвір’ї покинутої будівлі. Не довго думаючи, чоловік вистрілив гранату у повітря, а потім звернувся у поліцію.

Через декілька хвилин до чергової частини надійшло повідомлення про пошкодження віконної лудки у дитячій амбулаторії та знайдені уламки від снаряду. На місце виїхала слідчо-оперативна група та вибухотехніки.

Було встановлено, що приміщення було пошкоджено внаслідок вибуху тієї самої гранати. На щастя, постраждалих немає.

Чоловік має психічне захворювання та перебуває на обліку в місцевій психіатричній лікарні. Наразі поліцейські встановлюють повні обставини події.

За даним актом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.263 Кримінального кодексу України (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Санкція статті передбачає від 3 до 7 років позбавлення волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення