У Маріуполі чоловік задушив дружину мотузкою

У Маріуполі Донецької області через постійні сімейні конфлікти чоловік задушив мотузкою власну дружину. Про це повідомили у відділі комунікації ГУНП в області.

"Розв’язати постійні конфлікти з дружиною чоловік вирішив радикально - накинув на шию жінки мотузку. За вчинений злочин фігуранту загрожує позбавлення волі на строк до 15 років або ж довічне позбавлення волі", - йдеться в повідомлені.

За даними поліцейських, вбивство сталося вчора, 5 березня, близько 08.30.

67-річна маріупольчанка сиділа на кухні, позаду неї стояв чоловік, який вирішив взяти мотузку та накинути її на шию дружині. Усвідомивши, що жінка не має ознак життя, зловмисник зателефонував своєму товаришеві та розповів про подію.

Коли знайомий зловмисника приїхав і побачив тіло жінки без ознак життя, то викликав на місце події поліцію.

Слідчо-оперативна група вилучила речові докази. Підозрюваного затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Запобіжний захід буде обраний судом.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство). Санкція статті передбачає до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення. Триває досудове розслідування.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення