У Маріуполі кондуктор маршрутки накинулася на пасажира

В Маріуполі кондуктор маршрутного автобуса потрапила в скандал після того, як вона спробувала вигнати з салону чоловіка, який хотів безкоштовно проїхати по посвідченню учасника бойових дій (УБД).

Інцидент стався у маршрутці №112. Коли чоловік пред'явив своє посвідчення, яке дає право на безкоштовний проїзд, то кондуктор відразу ж почала обурюватися і кричати на нього.

Кондуктор заявила, що за маршруткою слідують тролейбуси і запропонувала учаснику бойових дій почекати інший транспорт на зупинці. При цьому жінка заявила, що "УБДшників стало надто багато". Про це повідомляється на сайті міста.

Коли інші пасажири почали захищати чоловіка, то кондуктор заявила, що йому нічого робити в місті, і нехай тоді йде на війну.

Мешканці Маріуполя не розуміють, як молода дівчина, кондуктор може вести себе подібним чином. Керівник департаменту транспорту міськради Василь Клат пояснив, що у подібних випадках необхідно звертатися з письмовою скаргою, щоб він міг "звільнити або притягнути до відповідальності кондуктора".

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення