У Маріуполі на городі знайшли закривавлене тіло в пакеті

 СЕГОДНЯ

У Маріуполі місцева жителька на городі сусіда побачила закривавлений пакет і викликала поліцію. У пакеті знайшли понівечене тіло. Журналісти дізналися, ким виявився загиблий і чи вдалося затримати вбивцю.

Моторошну знахідку виявили в одному з місцевих дачних кооперативів. Зараз тут працюють водолази – шукають речові докази. Як з'ясувалося, місцева мешканка, яка викликала поліцію, побачила сусіда, який тягнув містом закривавлений пакет. Чоловік втік, а пакет залишив. У ньому правоохоронці виявили останки людини без голови – її правоохоронці знайшли пізніше. Загиблий виявився 79-річним пенсіонером.

Затримали і власника моторошного пакета. Це – безробітний 33-річний онук убитого, який останній рік він проживав разом з дідусем.

"Він був затриманий на 72 години в порядку статті 208 КПК України. Під час проведення багатогодинного обшуку за місцем проживання цієї людини були знайдені незаперечні факти скоєння ним вбивства свого рідного дідуся. А також вилучені можливі знаряддя злочину", – розповів заступник начальника Приморського відділення поліції Дмитро Тельнов.

Якщо провину чоловіка доведуть, йому загрожує до п'ятнадцяти років за гратами.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення