У Маріуполі підлітки до смерті забили перехожого

 Depo

У Маріуполі група підлітків забила на смерт перехожого, що був на підпитку. Про це повідомили у відділі комунікації Головного управління Нацполіції в Донецькій області.

Повідомляється, що медики однієї з лікарень міста повідомили про чоловіка з тяжкими травмами голови, якого доправили в лікарню з вулиці. Потерпілий перебував у несвідомому стані. Лікарі боролися за його життя кілька днів, але врятувати його не вдалося.

З'ясувавши адресу, де він був виявлений, правоохоронці встановили свідків події - жителів, які викликали потерпілому бригаду швидкої медичної допомоги. На третю добустало відоме коло підозрюваних і їх друзів, які мовчки спостерігали за тим, що відбувається, і не надали допомогу жертві.

"Як виявилося, чоловік був сильно п'яний і чіплявся до перехожих з питаннями. Хтось мовчки проходив, не реагуючи на його витівки, але хлопці з цієї компанії вирішили провчити перехожого", - йдеться у повідомленні.

В одного з товаришів при собі в рюкзаку знаходилася надламана бітка, якою він завдав кілька ударів по голові потерпілого. Травми голови були занадто важкі і потерпілий помер.

Зі свідками та учасниками інциденту проводяться слідчі дії. Зазначений факт кваліфіковано за ч.2 ст.121 "умисне тяжке тілесне ушкодження" Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до 10 років.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення