У Маріуполі п’яний чоловік вигнав дружину із 4-річною донькою на вулицю​

У Маріуполі чоловік вигнав дружину із донькою на вулицю після словесного конфлікту. Про це повідомили у пресслужбі поліції Донецької області.

"Поліцейські сектору протидії домашньому насильству Маріупольського районного управління поліції отримали повідомлення, що нетверезий громадянин вигнав на вулицю дружину із дитиною. Приїхавши на виклик, поліцейські зустріли 31-річну маріупольчанку з 4-річною донькою на руках. Було встановлено, що чоловік у нетверезому стані влаштував скандал, після чого вигнав з квартири дружину з дитиною", - йдеться у повідомленні.

Порушник зачинив двері та категорично відмовився спілкуватися із родичкою та правоохоронцями. Аби захистити жінку із дитиною поліцейські відвезли їх до тимчасового притулку (шелтеру), де кваліфіковані фахівці також надали їм допомогу.

Чоловіка притягнуто до адміністративної відповідальності за фактом вчинення домашнього насильства та не виконання батьківських обов’язків.

Загалом з початку року поліцейські сектору протидії домашньому насильству Маріупольського районного управління поліції здійснили більше 800 виїздів на повідомлення про можливе вчинення домашнього насильства, з них більше 400 підтвердилися.

Захищаючи постраждалих, поліцейські винесли 112 тимчасово-заборонних приписів, склали 315 адміністративних протоколів та розпочали 28 кримінальних проваджень.

Кожен кривдник перебуває на обліку та правоохоронці систематично проводять із ним профілактичну роботу, перевіряють, чи не підвергаються його близькі повторному домашньому насильству.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення