У Маріуполі жорстоко вбили вагітну жінку (фото)

На Донеччині правоохоронці затримали чоловіка, який обґрунтовано підозрюється у жорстокому вбивстві вагітної жінки. Про це повідомляє місцева поліція.

Зазначається, що 6 вересня до поліції надійшло повідомлення про зникнення місцевої мешканки. За словами родичів, день тому жінка пішла до лікарні. Мобільний телефон зниклої було вимкнено.

Оперативники Центрального відділу поліції розпочали розшукові заходи та долучили до пошуків волонтерів. Поліцейські перевірили всю прилеглу територію по маршруту жінки, лікарні та інші можливі місця її перебування.

Одночасно розшуковці встановлювали та опитували всіх знайомих маріупольчанки. Підозру правоохоронців викликав 57-річний чоловік з кримінальним минулим.

Встановлено, що у день свого зникнення жінка прийшла до нього в гості. Між ними виник конфлікт, під час якого власник будинку ножем наніс гості численні поранення. Потерпіла померла на місці. Зловмисник заволодів грошами та ювелірними прикрасами вбитої.

Підозрюваний позбувся тіла та знаряддя вбивства: завернув все у ковдру, кинув у колектор на своєму подвір’ї та замаскував під камінням та шифером.

Поліцейські вилучили речові докази.

8 вересня зловмисника затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Слідчо-оперативною групою поліції за процесуального керівництва Маріупольської місцевої прокуратури № 1 зібрано достатні докази провини затриманого.

Фігуранту повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого п. 6 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство з корисливих мотивів). Досудове розслідування триває.

Поліція висловлює співчуття близьким та родичам загиблої маріупольчанки.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення