Поки власниця спала: у Маріуполі зловмисник пограбував будинок

Потерпіла почула підозрілі звуки, відкрила очі та побачила у кімнаті невідомого чоловіка, який нишпорив у її сумці. Поки власниця помешкання спала, грабіжник забрав ювелірні прикраси, а тільки-но його побачили, втік. Оперативники Маріупольського районного управління поліції викрили підозрюваного, наразі він перебуває під вартою. Про це повідомляє місцева поліція.

17 березня на лінію 102 надійшов дзвінок від 43-річної мешканки приватного сектору у Центральному районі Маріуполя з повідомленням, що її пограбували. На місце події прибула слідчо-оперативна група поліції.

У результаті оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили, що до злочину причетний 44-річний маріуполець, раніше судимий за вчинення крадіжок, та розшукали його.

Попередньо встановлено, що фігурант проник до будинку через незачинені вхідні двері та вкрав ювелірні прикраси на майже 28 000 гривень.

Слідчі Маріупольського районного управління поліції за процесуального керівництва Маріупольської окружної прокуратури №1 повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України.

Суд обрав фігуранту запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Розслідування триває. Підозрюваному загрожує від чотирьох до восьми років позбавлення волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення