У маріупольській лікарні помер дворічний хлопчик: прокуратура з’ясовує обставини

 Апостроф

У міській лікарні Маріуполя помер дворічний хлопчик. Як повідомили у прес-службі прокуратури Донецької області під час прийняття капельниці з призначеними лікарськими засобами у малюка почались судоми та згодом він помер у реанімаційному відділенні, передає УНН.

У прес-службі зазначили, що проводиться досудове розслідування за фактом неналежного виконання професійних обов’язків працівниками комунального закладу Маріупольської міської ради «Маріупольська міська лікарня №1», що призвело до тяжких наслідків, а саме до смерті малолітньої дитини.

"Установлено, що 8 червня до поліцейського відділку звернувся батько хлопчика 2017 р.н., який розповів, що його син 29 травня, перебуваючи за місцем мешкання, отримав опіки 30% тіла, сівши в каструлю з окропом, яку заздалегідь приготувала його мати для купання дітей. З опіками 1-2 ступеню дитину терміново доставлено до стаціонару опікового відділення міської лікарні.

7 червня під час прийняття капельниці з призначеними лікарськими засобами у малюка почались судоми та згодом він помер у реанімаційному відділенні", - йдеться у повідомленні.

За вказаним фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 140 КК України.

На теперішній час проводяться першочергові слідчі дії, спрямовані на встановлення усіх обставин вказаної події.

Досудове розслідування триває.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення