У Мар’їнці в результі влучення снаряду згорів будинок (фото)

Майже всю ніч тривали обстріли зі сторони бойовиків. Вчора близько 20.00 у будинок по вулиці Шевченко влучив снаряд, в результаті чого помешкання вигоріло вщент. Постраждалих немає, адже 38-річна господарка знаходилася за іншою адресою. Про це повідомляє Мар’їнське відділення поліції Донецької області

За словами керівника Мар’їнського відділення поліції Геннадія Дегтярьова стало відомо, що мінометні обстріли зі сторони терористів продовжувалися майже всю ніч. Остання хвиля розпочалася приблизно о 05.00 годині ранку та тривала десь годину.

Вчора о 20.00 до чергової частини поліції надійшло повідомлення від співробітників ДСНС, які зазначили, що по вулиці Шевченко горить будинок. На місце події також працювала слідчо-оперативна група. Як виявилося, господарка зараз переїхала в центр міста, адже перебувати за місцем мешкання стало небезпечно. Вулиця Шевченко знаходиться у безпосередній близькості до лінії фронту. Зранку 38-річна жінка звернулася із заявою до поліції.

Наразі правоохоронці продовжують патрулювати містом та надавати допомогу всім громадянам. Вказаний факт кваліфіковано за ст. 258 (Терористичний акт) Кримінального кодексу України.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення