У маршрутці крадій вирвав із рук підлітка смартфон і втік, його знайшли завдяки дитячому самокату

Київські оперативники затримали чоловіка, який у маршрутці вирвав із рук хлопчика мобільний телефон та втік. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Києва.

Грабіж стався на проспекті Академіка Палладіна. Зловмисника намагалися наздогнати, проте останній втік у невідомому напрямку.

"Під час бесіди з 15-річним потерпілим правоохоронці встановили, що зловмисник вирвав із рук мобільний телефон в той час, як відчинилися двері маршрутного таксі. Чоловік вибіг з салону, при цьому у руках тримав дитячий самокат, що стало ключовою прикметою під час розшуку зловмисника", - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці відпрацювали відео з камер спостереження, що належать до системи "Безпечне місто", і таки затримали злочинця - аж за 50 км від Києва.

"У ході проведення оперативно-розшукових заходів ми виявили зловмисника за п’ятдесят кілометрів від столиці. Під час поверхневої перевірки у кишені 34-річного чоловіка знаходився мобільний телефон неповнолітнього. У ході проведення досудового розслідування з’ясувалося, що правопорушник неодноразово судимий за майнові злочини, а загальний строк відбування покарання становить близько 13 років", - розповів начальник відділу кримінальної поліції Роман Даценко.

Слідчі Святошинського управління поліції повідомили фігуранту про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. Зловмиснику загрожує від чотирьох до шести років позбавлення волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення