У Мелітополі на порозі церкви замерз чоловік: повз нього пройшли десятки людей і просила милостиню​ бабця (фото)

Надзвичайна подія сталась у Мелітополі на вулиці Олександра Невського. Непритомного чоловіка врятував один-єдиний небайдужий перехожий, пише ria-m.tv.

Чоловік лежав просто на сходах перед храмом імені преподобного Святого Олександра Невського. Жодних ознак життя він не подавав. З огляду на те, що на вулиці мінус 4 градуси і невідомо, скільки чоловік пролежав на снігу, йому викликали швидку допомогу.

Медики приїхали на виклик оперативно. Піднесли нашатир до обличчя непритомного, але він на нього не реагував. Пульс при цьому у чоловіка відчувався.

Що цікаво: неподалік непритомного чоловіка біля воріт церкви сиділа бабуся і просила милостиню. Повз нього проходили люди. Коли у бабці запитали, скільки так вже лежить чоловік, вона ошелешила відповіддю. Каже, що вона прийшла ще затемно, а тіло вже було біля порогу церкви.

Медики забрали потерпілого до лікарні і уточнили, що сьогодні за ніч вони підібрали кілька таких замерзаючих. Лікарі попереджають, що пити спиртне на морозі суворо заборонено, тому що тепло буде лише перші 30-40 хвилин, а потім судини почнуть звужуватися, кровообіг уповільнюватися і організм стрімко втрачатиме тепло.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення