У мережі розгорівся скандал навколо інциденту з полковником в зоні АТО

 Апостроф

Волонтер з Дніпра Юрій Мисягін розповів про кричущий випадок, який стався на нараді в розташуванні 54-ї бригади в зоні АТО. Один з полковників вилаявся матом на адресу капітана і запропонував йому застрелитися.

Повідомляється, що на нараді були присутні близько 20 осіб. Коли мова зайшла про те, що у військових кульгає дисципліна, капітан Прокопчук висловив думку про те, що в підрозділах потрібні військовослужбовці, які б відповідали за дане питання. А він особисто не встигає стежити за поведінкою бійців, т. к. на передовій є більш важливі завдання, які йому доводиться вирішувати. На виступ Прокопчука в грубій формі відповів полковник Лакша. Він порадив йому взяти пістолет і застрелитися. Після цього Прокопчук покинув нараду, а за нього заступилися інші офіцери.

У волонтера ця історія викликала бурю гніву, і він закликав полковника приїхати в розташування бригади ще раз, щоб вибачитися перед Прокопчуком.

Користувачі мережі активно коментують запис волонтера про цей інцидент. Люди не соромляться у висловах на адресу полковника, який дозволив себе принизити військовослужбовця.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення