У мережі розкрили деталі скандальної ДТП з прокурором під Харковом

 Апостроф

У середу, 13 серпня, пройде чергове судове засідання у справі екс-прокурора Максима Марченка, в ДТП за участю якого в 2017 році загинуло двоє людей.

Про це на своїй сторінці в Facebook пише журналістка Тетяна Доцяк.

Аварія сталася на околиці Харкова в жовтні 2017 року, майже відразу після страшної ДТП з Оленою Зайцевою і Геннадієм Дроновим.

"В ДТП загинули брати Шатохіни. БМВ Марченка врізалося в зад їхньої Славути. Свідки кажуть - Марченко буквально вивалився з водійського місця, ніжки підкашувалися, смерділо алкоголем, не телефонував до швидкої, не підходив до постраждалих. Натомість зателефонував папіку і прокурору. Папік з місця ДТП намагався забрати речі Марченка, а інший чоловік, який представився прокурором, забрав з місця ДТП самого Марченка. Марченко проведе ніч в приватній лікарні, і от дивина, ранком у нього вже не знайдуть і однієї десятої проміле алкоголю", - пише Доцяк.

Пізніше Марченко звинувачував у смерті потерпілих лікарів швидкої допомоги. Експерти не встановили швидкість його автомобіля, а слідчі не допитали лікарів приватної лікарні, де перебував екс-прокурор. Батьки загиблих, за словами журналістки, заявили про погрози, а активісти, які стежать за справою, - про спроби їх підкупити.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення