У Мережі висміяли чисельність армії Захарченка

Ватажок "ДНР" Олександр Захарченко вкотре насмішив резонансною заявою про чисельність своєї "армії". Кремлівська маріонетка запевняє, що в разі наступу ЗСУ на передові вийдуть два мільйони "республіканських" найманців.

Пояснюючи свої слова, Захарченко уточнив, що на захист окупованого Донбасу встануть всі жителі захоплених територій, повідомляє "Діалог.UA" з посиланням на "Російський Діалог".

"Коли мене запитують, яка чисельність нашої армії, я відповідаю – 2 мільйони людей", – заявив Захарченко. Цікаво, що, навіть за офіційними даними, в травні 2016 року чисельність населення "ДНР" становила 2 318 721 осіб. До слова, з початку військового конфлікту на Донбасі населені пункти покинули молодь і люди у віці від 30 до 50 років. в невеликих містечках і селищах залишилися майже одні пенсіонери.

До слова, сьогодні за наказом ватажка "ДНР" Захарченко "комісаріати" мобілізували понад 27 тисяч чоловіків у віці 18-55 років. Зараз їх вивезли на полігон Шахтарська. У соцмережах місцеві жителі пишуть, що чоловіки стали безкоштовною рабсилою для терористів.

Заявауокупанта вже висміяли в Мережі. А поки "армія ДНР" демонструє свою міць, окупанти відмовляються від своїх загиблих найманців, придумуючи цинічні версії. Жителі окупованих територій обурюються через новий указ головного донецького терориста.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення