У метро Києва побили претендента на Євробачення

 Обозреватель

Український співак Андрій Хайат (KHAYAT), учасник Нацвідбору на Євробачення-2019 виявився жертвою недоброзичливців у київському метро. Як стало відомо 4 лютого, артиста побила група невідомих людей, які впізнали в ньому "того самого хлопця з телевізора".

Звертатися в поліцію KHAYAT вважає марною справою, за словами співака, він не чекає будь-якої реакції від правоохоронців і не бажає брати участь у слідчих діях.

Хлопець з нізвідки

Вперше сценічне ім'я KHAYAT масово облетіло українські ЗМІ після презентації списку учасників Національного відбору на Євробачення-2019. Молодий і харизматичний Андрій Хайат виявився найменш відомим серед 16 претендентів. У мережі не так вже й багато інформації про молодого артиста, втім, як і його творчих досягнень.

Наскільки відомо, раніше співак переспівував хіти українських виконавців: гурту "Океан Ельзи", Сергія Бабкіна. Щоправда, робив це не аби як, а в досить цікавому авторському стилі, доповнюючи оновлені треки модерновою електронікою. KHAYAT може похвалитися хорошими вокальними даними, мелодійною і красивою вимовою української, а також, як іноді здається, безмежним запасом ідей і натхнення

"Голос країни-9"

Незабаром після новин про участь Андрія Хайата в Національному відборі на Євробачення, співак здивував своєю появою на сцені "Голосу країни-9"

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення